• Tel: 010-150 20 99

Skrivbord

Skrivbord som ger dig ytan du behöver

Ett skrivbord är mer än bara ett enkelt bord. Det är i många fall platsen där vi studerar eller arbetar och kan se väldigt olika ut beroende på vad du använder skrivbordet till. Många gillar att ha ett skrivbord som är stilrent och minimalistiskt, där endast det mest väsentliga får ta plats på bordet. Andra gillar att fylla sina skrivbord med personliga saker och vackra prydnader, något som ger en mysigare och mer ombonad känsla. Den öppna arbetsytan du hittar på ett skrivbord ger dig möjligheten att förvandla denna möbel till något som passar just dig och din inredning. Hos oss på trendiga möbler hittar du skrivbord i många olika former, färger och prisklasser. Välj ett skrivbord som passar in i rummet på en gång.

Skrivbord FARSTA Ek/Vit Skrivbord FARSTA Ek/Vit
Skrivbord FELDBACH - Woodman Skrivbord FELDBACH - Woodman
Skrivbord CARTERET Valnöt Skrivbord CARTERET Valnöt
Skrivbord CONSOLE 10 Vit/Ek Skrivbord CONSOLE 10 Vit/Ek
Skrivbord LOMA Skrivbord LOMA

Skrivbord LOMA

7 990 kr
Skrivbord ST JAMES i ek - Woodman Skrivbord ST JAMES i ek - Woodman

Ett stort sortiment med många skrivbord att välja mellan

Fördelen med att handla hos oss på Trendiga Möbler är att du har mängder av olika typer av skrivbord att välja mellan. Vi har skrivbord med en enklare design som ger ett stilrent intryck, men även skrivbord med en mer klassisk och robust design som ger rummet ett tidlöst och elegant utseende. Du kan också hitta lite mer funktionella skrivbord som passar dig som exempelvis har ont om utrymme. Med ett skrivbord som du kan hänga på väggen kan du enkelt få skrivbordet att "försvinna" när det inte längre behöver användas. Köp hem ett skrivbord som passar just dina behov genom att handla här hos oss på Trendiga Möbler.

Vi har samlat ihop ett väl utvalt och varierat sortiment av skrivbord av hög kvalitet för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du söker. Oavsett om du fokuserar på funktion, design eller pris så kommer du att kunna köpa hem ett skrivbord som du blir nöjd med genom oss. Kom ihåg att vi erbjuder fri frakt i hela Sverige! Förutom skrivbord har vi även mängder av andra möbler som du kan kika på och beställa hem. Du kan bland annat hitta ett stort sortiment av skrivbordsstolar att välja mellan, något som passar perfekt om du ska köpa ett nytt skrivbord. I många fall så kan du hitta en skrivbordsstol som matchar det skrivbord du har valt att beställa hem. Kom ihåg att du oftast även kan hitta olika färger av samma stol.

Hög kvalitet utan att tumma på miljöarbetet

Det är viktigt för oss att våra kunder kan köpa skrivbord och andra möbler som håller hög kvalitet. Det är minst lika viktigt för oss att arbeta på ett sätt som är bra för miljön. När du köper dina möbler genom oss kan du alltid vara säker på att dina produkter kommer att hålla länge och vara gjorda av ett bra material och tillverkade på ett bra sätt. Eftersom vi följer EU:s direktiv kan du känna dig säker på att vi påverkar miljön så lite som möjligt utan att det påverkar kvaliteten på dina möbler.

Köp ett skrivbord som du kan göra till ditt eget här hos oss. Oavsett om du gillar att fylla ditt skrivbord med saker eller om du vill ha en organiserad och strukturerad arbetsyta så kan du få det genom att handla hos oss.