• Tel: 010-150 20 99

Skoskåp / Skohylla

Som förvarar och dekorerar

Hallen är oftast det rummet i hemmet som snabbt kan bli stökigt. Det är inte särskilt konstigt att det är så eftersom hallen är ett rum där vi både förvarar mycket kläder och skor, samt har bråttom iväg till jobbet. Eftersom hallen är det första du möts av när du kommer hem efter en dag på jobbet är det skönt om rummet känns städat och ordningsamt. Bra förvaringsmöbler är A och O i just detta rum och med ett snyggt skoskåp får du snabbt undan skorna samtidigt som möbeln är dekorativ. Beroende på hallens storlek är det inte alltid ett stort skoskåp får plats. I vårt sortiment hittar du smarta möbler som fyller mer än bara en funktion. Till exempel kan du hitta vackra skoskåp som fungerar både som en sittbänk och som en skohylla. Perfekt när du vill sitta ner och ta på dig skorna.


Skoskåp djup 24cm Svart SHOES - Tvilum Skoskåp djup 24cm Svart SHOES - Tvilum

Olika modeller av skoskåp

Oavsett om du har en vit och ljus inredning, en mer robust stil eller något helt annat, har vi på Trendiga Möbler ett stort och varierat sortiment av möbler för hela hemmet. För hallen har vi allt du kan tänkas behöva som snygga skoskåp i olika varianter. Förutom att du kan hitta enstaka möbler erbjuder vi dessutom hela möbelset. Genom att köpa ett möbelset kan du på ett enkelt sätt skapa en enhetlig känsla i inredningen. Du kan även kombinera flera enstaka möbler för att sätta ihop ett helt eget möbelset som tilltalar dig. Eftersom möbler i rum som hallen används flitigt är våra möbler endast tillverkade av bra och hållbara material. Med andra ord kan du ha våra möbler en lång tid framöver. Av våra gedigna material som används i våra produkter hittar du bland annat ek, lärkträd och kastanj. Både ek, lärkträd och kastanj har täta fibrer vilket gör träslagen hårda och tåliga. Med möbler från Trendiga Möbler kan du alltid räkna med hög kvalitet och snygg design. Eftersom alla har olika budget för sina möbelinköp erbjuder vi ett varierat utbud med olika prisklasser. Du kan med andra ord hitta möbler till de priser som du anser vara rimliga. Våra produkter säljer vi till marknadens bästa priser.

En smart affär

För att möbelförsäljningen ska vara hållbar och fungera i längden strävar vi efter ett fungerande skogsbruk. Vi följer EU:s alla regler för miljön och kombinerar miljötänk med prisvärdhet och design. För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du handlar hos oss har du alltid fri frakt. Detta är bekvämt eftersom slutsumman aldrig blir högre än vad själva möblerna kostar. När det kommer till just möbelköp är det väldigt skönt att kunna handla direkt på nätet. På det sättet slipper du känna stress i butiker och kan istället jämföra möbler online. Eftersom du alltid kan handla på nätet hos oss kan du luta dig tillbaka och bli inspirerad av vårt stora sortiment. Hitta nya favoriter bland våra trendiga skoskåp och beställ hem dina nya varor redan idag. Möblerna skickar vi hela vägen hem till dörren.