• Tel: 010-150 20 99

Hurts / Rullbord

Ordning och reda i arbetsrummet

Att det snabbt och lätt kan bli stökigt och rörigt vid arbetsbordet är ett faktum. Här spenderas mycket tid och man har ofta mycket redskap här såsom pennor, tekniska prylar, papper och liknande. För att få mer ordning och reda på skrivbordet och lätt hitta dina saker när du behöver dem så kan du använda dig av en hurts för att organisera. Genom att skapa en plats för dina saker i hurtsar blir det mindre rörigt på själva skrivbordet och då får du gott om plats för de väsentliga sakerna som du behöver, när du behöver dem. 

En fin variation av hurtsar

Alla kan behöva en hurts, oavsett om det handlar om de små barnens utrymme för pyssel, de äldre barnens plats för plugg och läxor eller för de vuxnas arbete. Detta har vi räknat in för att kunna erbjuda dig just det som du är ute efter idag. Har du ett lite lägre skrivbord för de små så kan en mindre hurts passa bra, speciellt om du vill att den ska få plats under skrivbordet. Behöver du inte lika mycket förvaring så passar detta också utmärkt. För dig som vill ha mer utrymme och kanske därför även ha hurtsen bredvid skrivbordet så finns det även variationer med en högre höjd och större kapacitet. Du kan även välja mellan hur många lådor du behöver och om du tycker att en hurts med lås är nödvändigt.

Handla din hurts smidigt online

Med vårt utbud av hurtsar får du en snabb och övergripande blick på allt som erbjuds, något som gör det enklare att välja och att jämföra. Här har du hurtsar i olika färger, storlekar och design för att du ska kunna hitta en som faller dig i smaken. Hos oss får du alltid gratis leverans oavsett hur många eller få möbler du handlar. Detta gör att du slipper betala några extra kostnader och du slipper bära hem möblerna själv. Har du några frågor finns vi här för att hjälpa dig att reda ut eventuella frågetecken och ge dig rådgivning.