• Tel: 010-150 20 99

Förvaringshylla

Perfekta förvaringshyllor till ditt hem

Möblerna man använder sig av i lägenheten är ofta väldigt lika, det kan handla om skåp, speglar, vägghyllor, förvaringshyllor, mindre hyllor, krokar och så vidare. Men bara för att utbudet av förvaringshyllor inte är det största, så betyder inte det att rum inte kan se helt olika ut. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av förvaringsmöbler som passar för alla typer av rum, badrum, kontor och arbetsrum, inredning, passar just dig och familjens behov – och inte minst plånboken. Man kan kombinera förvaringshyllor med separata skåp eller lådor och LED-ljus. Förvaringshyllor kommer i olika storlekar, designer och färger för att du ska kunna inreda din lägenhet på ditt egna sätt och sätta din personliga touch på det.

Möbler med förvaringsmöjligheter

I varje rum kräver vi mycket förvaringsmöjlighet. Här inne ska kläder, böcker, leksaker och diverse andra saker förvaras, något som gör att dina förvaringshyllor även borde ha smarta lösningar och bra utrymme. Hyllor är bra för böcker, dekorationer och prydnadssakerna som ger ditt hem karaktär, skåp passar perfekt till exempelvis smink, hobbyprylar, handdukar städartiklar och hygienartiklar, utdragslådor behöver man för olika typer av plagg. Se till att välja en förvaringshylla som inte bara passar in i din rumsinredning, utan som också ger dig det utrymme och de funktioner som du är ute efter. Du kan också tänka kreativt och hitta nytänkande lösningar som förvandlar ditt kök, tvättstuga, kontor, arbetsplats, källare, badrum eller en annan plats till en hemtrevlig miljö. Hyllor passar perfekt för att dekorera balkong eller uteplats med blommor, lyktor, doftljus, vaser. Ditt sovrum med smarta och snygga förvaringslösningar såsom hängande förvaring för smycken och accessoarer i naturliga färger och material med inspiration från naturen kommer du att uppskatta i många år. Om du organiserar barnrummet med smarta förvaringsmöbler och förvaringshyllor hjälper det dig att städa upp efter barnens lek. Kom ihåg om öppna hyllor som visar leksakernas plats, lådor, hyllor och korgar ska vara lättillgängliga för barn. Utnyttjar väggarna för förvaringshyllor. Spegel med hylla är en perfekt förvaring i sovrummet, badrumet eller i hallen. Du kan förvara dina saker där och passar perfekt till hemmets alla rum. Vi spenderar mycket tid framför spegeln i just badrummet, eftersom det är här vi oftast fixar till oss. Dessutom skapar spegeln en rymligare känsla i ett rum som oftast är hemmets minsta.

Låt oss hjälpa dig med ditt badrum, kontor eller tvättstuga

Hallen och badrummet är ofta ett mindre rum i hemmet, men ändå ett rum som vi spenderar mycket tid i. Därför ska man inte sticka inredningens betydelse under stolen. Har du ett mindre badrum och hall behövs smarta förvaringsmöjligheter för att undvika att rummet får en stökig känsla, och har du ett större badrum kan du inreda med fler spännande förvaringsmöbler. När du handlar hos oss så levererar vi hem nya förvaringshyllor till dig utan extra kostnad. Detta gör det enkelt och smidigt för dig att ändra om i ditt rum. Behöver du hjälp eller har några frågor, då är det bara att ta kontakt med vår trevliga kundtjänst.