• Tel: 010-150 20 99

Väggskåp

Snygga väggvitrinskåp och väggskåp

Ett vitrinskåp är en riktigt ståtlig möbel som kan se ut på många olika sätt, ha olika kapacitet och olika mått. De är vanliga att ha i vardagsrum eller andra lite större rum där det behövs extra förvaringsutrymme. Har du en större lägenhet eller hus med mycket prylar så kan ett massivt och snyggt väggvitrinskåp passa utmärkt in i inredningen och kanske bli en snygg kontrast mot lite enklare och minimalistiska möbler. Om du har ont om plats så kan du välja ett mindre väggskåp med en lite mindre kapacitet. 

En möbel med många användningsområden

Väggvitrinskåp kan vara antingen stående eller upphängda på väggarna, då beror det lite på vilken storlek de har. Behöver du mer utrymme runt tv:n är detta en bra plats för dem, och något som ger möjlighet att förvara exempelvis alla familjens DVD-skivor, CD-skivor, kontroller, spel och liknande. Men förutom att hålla ordning runt tv-bänken kan vitrinskåp även vara en samlingsplats för flaskor, prydnader, böcker och en massa annat. De mindre och simplare väggskåpen som hängs upp på väggarna passar även in i köket. Genom att sätta upp dem ovanför exempelvis diskbänken kan detta bli en utmärkt plats för glas, tallrikar, skålar och annat porslin.

Välj ditt skåp från ett varierande utbud

Här hos oss hittar du ett stort och varierande utbud av stående vitrinskåp och väggvitrinskåp. De kommer i olika storlekar, former, designer och färger för att du ska kunna hitta den modell som passar allra bäst in i din inredning, och som uppfyller alla de behov som du har. När du handlar online hos oss får du alltid gratis frakt för att du enbart ska behöva betala för den möbel du vill ha. Detta gör att du själv slipper frakta hem och bära tunga möbler – speciellt stora möbler som vitrinskåp – och kan direkt börja med att installera din nya möbel.