• Tel: 010-150 20 99

Hängare

Enkel avlastning

Att ha en hängare i hallen är praktiskt. Här kan både familjen och gäster hänga av sig sina ytterkläder innan de stiger in i hemmet. Denna möbel skapar en ordning i hallen, något som är väldigt omtyckt hos de flesta. En hängare kan se ut på många olika sätt och det är inte alltid bara för jackor som de gör nytta. För dig som behöver lite extra förvaringsutrymme är en hängare ett perfekt val, välj en med mycket lådor, hyllplan eller liknande. Beroende på hur stort behov av utrymme du är så kommer hängare idag i flera olika former, designer och kapacitet. Tänk över vad du har för behov först och främst, samt vilka mått du behöver rätta dig efter innan du tar några hastiga beslut.

Hur ska din hängare se ut?

Även om en hängare först och främst är en riktigt praktisk möbel så betyder inte detta att de inte behöver uppfylla en designmässig funktion. I vårt sortiment har vi nämligen plockat in diverse hängare i olika stilar, färger, utformningar och även med olika funktioner och finesser. För dig som vill ha en enkel och simpel trähängare som står rakt upp och ner finns detta, och för dig som vill ha en hel stor möbel med lådor, speglar och krokar så finns även det. Och självklart allt där mittemellan med.

Köp dina möbler här

Med ett varierat och noga utvalt sortiment försöker vi erbjuda hängare som passar de flesta i smaken, samt har alla de egenskaper som du behöver. Från enkla och stilrena till mer komplicerade och detaljrika, vi vill försöka samla ett sortiment som inte lämnar någon utanför. Förutom ett uttänkt sortiment så erbjuder vi även gratis frakt. Hos oss kan du därför med fördel handla dina möbler och få dem hemskickade utan extra kostnad.