• Tel: 010-150 20 99

Garderob

Organisera dina kläder på bästa sätt

Garderoben är en viktig del av inredningen och kan fungera som en platsförvaring i både hallen och sovrummet. Eftersom alla hem är olika och vi har olika krav för hur stor förvaring vi behöver så erbjuder vi ett stort utbud av garderober. I sortimentet kan du välja bland både enkla och dubbla garderober och vi erbjuder även ännu större alternativ. Vi säljer även garderobsstommar, något som är perfekt för dig som vill bygga och fixa själv eller om du har egna dörrar som du vill använda. Vi har även stora garderober som täcker en hel vägg. I vårt stora utbud finns flera praktiska alternativ, en del har exempelvis spegeldörrar vilket är smart då du kan se dig själv i spegeln från topp till tå. Om du inte har så mycket utrymme så har vi även mindre garderober som kan passa perfekt. Allt detta och mycket mer hittar du i vårt stora utbud.

Olika prisklasser och varianter

Eftersom vi alla har olika förutsättningar när vi handlar, erbjuder vi på Trendiga Möbler många olika prisklasser att välja på. I sortimentet hittar du både billigare garderober och lite dyrare och mer exklusiva förvaringsmöbler. Fundera lite på vad du är ute efter och vad som kommer att passa in i just ditt hem. Om du behöver rådgivning eller hjälp med mått kan du höra av dig till vår kundtjänst. Vi hjälper dig med både rådgivning, inredningstips och alla andra frågor som du har.

Att handla möbler online är enkelt när du handlar hos oss. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka i din favoritfåtölj och bli inspirerad av vårt stora sortiment. Här finns en garderob för alla hem. Välj bland material som exempelvis lärkträd, ek och kastanj. Du kan även köpa en garderob med matt eller helblank yta. Beroende på hur din inredning ser ut finns det många olika färger att välja mellan som kan passa in bra. Kanske blir en garderob i en högblank röd färg en snygg blickfångare, eller så passar en mer klassisk modell i mörkbrunt trä bättre.

Vi erbjuder även fina garderober med spegeldörrar som inte tar över hela dörren. Du kan till exempel köpa en snygg garderob med två skåpdörrar med smala speglar på. Vissa av våra garderober har dessutom lådor. Dessa alternativ ger dig maximal platsförvaring för både kläder du vill hänga upp och som du vill vika i lådor.

Miljötänk och kvalitet

Att handla möbler hos oss innebär att du får möbler av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du bara garderober av tåligt material och hållbar kvalitet. Dessutom får du köpa din garderob till marknadens bästa priser. Men det är inte bara priset och kvaliteten som räknas hos oss. Miljön ligger oss också varmt om hjärtat. Våra produkter tillverkas på ett sätt som ser till att skogsbruket är hållbart. Vi följer alla EU:s regler när det kommer till miljön, något som alltid känns bra när man handlar möbler online.

Garderoben är en möbel som man använder hela livet, därför är kvaliteten otroligt viktig. I vårt sortiment kan du köpa en riktigt bra garderob som du kan ha många år framöver. Om du vill förnya utseendet på din garderob framöver, kan det räcka med att byta själva dörren. Om du vill skapa en enhetlig känsla i hemmet kan du kombinera din garderob med möbler ur samma serie. Ta en titt på våra kollektioner för inspiration.