• Tel: 010-150 20 99

Sängar

För små och stora

Att sömnen är viktig vet de flesta av oss, men att välja ut en riktigt bra och bekväm säng är faktiskt mycket svårare än vad man kan tro. Beroende på vilken vikt du har, om du har problem med ryggen eller något annat, finns det en hel uppsjö med sängar att välja bland. I vårt sortiment hittar du endast sängar av hög kvalitet och sängar som kombinerar komfort med funktion och design. Vi har smarta sängar som tar liten plats och som kan fällas ut till en större säng vid behov. Dessa sängar är perfekta om du bor litet eller om du ofta får besök. Om du är på jakt efter sängar till barnens rum kan du garanterat hitta något i vårt breda sortiment. 

Snygga och trendiga sängar

För att alla våra kunder ska kunna hitta bra sängar för just deras hem har vi samlat ett väldigt varierat sortiment med sängar i olika modeller och utseenden. Du kan bland annat hitta stilrena sängar i ljusa och diskreta färger som vitt, grått och svart men även mer iögonfallande färger som blått, orange och rött. Vi säljer både sängar i enklare modeller och i mer avancerade utföranden. I sortimentet kan hitta trendiga sängar med sängstommar och sänggavlar i olika färger och material. Kanske vill du ha en vadderad sänggavel eller en sängstomme i metall. Hos oss hittar du alla möjliga varianter. 

För barnens rum kan en funktionell våningssäng vara passande. Vi erbjuder flera varianter av dessa, exempelvis sängar med en mindre säng för kompisar, våningssängar med smarta förvaringsutrymmen och mycket mer. För ditt eget sovrum kan du också välja och vraka bland mängder av sängmodeller. Vi har både större och mindre sängar. När det kommer till stil och design kan du också hitta många olika sorter. En del gillar stilrent, ljust och fräscht, medan andra hellre vill ha en mer robust och traditionell känsla i hemmet. 

Med hållbara och tåliga material som massivt furu, hård valnöt eller al, får du sängar som garanterat håller i många år framöver. Om du gillar träfärgat i din inredning är både ek, valnöt och al trevliga naturmaterial som ger en ombonad känsla i hemmet. Vi erbjuder även målade och lackade sängar om du föredrar en högblank yta.

Snyggt och bekvämt

Sovrummet är ett av hemmets viktigaste rum eftersom vi spenderar många timmar här varje natt. När du kommer hem efter en lång dag på jobbet är det skönt att sovrummet är städat och ger dig ro. Genom att välja en vacker och kvalitativ säng med hög komfort kan du alltid vakna upp utvilad. Ett tips är att inreda med snygga förvaringsalternativ som boxar och byråer. På så sätt får du snabbt undan saker som annars ligger och skräpar.

Eftersom våra madrasser och sängar säljs separat kan du enkelt välja precis vilken säng du tycker är snyggast för att sedan köpa till den madrass som passar din kropp bäst. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor.