• Tel: 010-150 20 99

Skåp

Skåp i olika varianter

Oavsett om du inreder köket, hallen, sovrummet eller något annat rum kommer skåp av olika slag ofta väl till pass. Ett skåp kan vara användbart till förvaring av saker, exempelvis ytterkläder och skor i hallen eller filmer i vardagsrummet. Dessutom kan ett skåp bli en vacker detalj i din inredning och snygga komplement hemmet. För att du ska hitta ett skåp som passar i just din inredning erbjuder vi hos Trendiga Möbler ett varierat utbud av möbler. I sortimentet kan du bland annat hitta både ljusa och stilrena möbler men även mer robusta och klassiska möbler. Hos oss är skåp mer än bara en förvaringsmöbel, våra möbler blir snarare ett blickfång och en vacker detalj i din inredning. Väljer du en mindre möbel kan du till exempel dekorera med blommor, lyktor eller belysning.

STRIPE Högskåp STRIPE Högskåp

STRIPE Högskåp

8 990 kr

Hitta ett skåp i din prisklass

Eftersom alla har olika smak och tycke, både när det kommer till själva möbeln men även när det handlar om priset, erbjuder vi ett varierat sortiment med olika prisklasser. Allt för att du ska hitta kvalitetsmöbler till rätt pris. Hos Trendiga Möbler kan du lita på att möblerna håller hög kvalitet och design. Välj och vraka bland gedigna material som lärkträ, valnöt och ek och bestäm själv om du vill ha en matt eller högblank finish. Med det stora utbud av färger, material och modeller kan du garanterat hitta ett skåp som smälter in bra i din nuvarande inredning. Om du har några frågor om möblerna får du gärna höra av dig till vår kundtjänst.

Det är bekvämt att köpa möbler direkt på nätet. Du slipper trängas bland folk i en fysisk butik och kan istället bli inspirerad i lugn och ro. När du hittat möbler du tycker om är det bara att beställa de hos oss. Inom kort tid kommer du ha dina nya möbler hemlevererade. Att handla hos Trendiga Möbler är smidigt, du kan till och med bestämma vilket betalningsalternativ som känns bäst. Vi erbjuder både direktbetalning, faktura och avbetalning, något som kan vara användbart vid en större beställning.

Handla med hjärtat

Det är roligt att köpa nya möbler eftersom du på ett enkelt sätt snabbt kan skapa förändring i inredningen. Något som de flesta av våra kunder anser vara det viktigaste vid möbelköp är att kvaliteten är hög och att priset känns rätt. Detta är något vi fokuserar på och vi erbjuder alltid marknadens bästa priser. Något annat som också kan kännas extra bra när du handlar möbler hos oss är vårt miljötänk. Vi strävar efter ett hållbart skogsbruk och just därför tillverkas våra produkter alltid enligt EU:s regelverk för miljön.

Trendiga Möbler kombinerar omtanke för miljön med kvalitet och design, allt för att våra kunder ska kunna köpa möbler som håller och som åldras på ett vackert sätt. Se gärna igenom vårt sortiment av skåp och få inspiration. När du beställer våra skåp får du monteringsanvisningar medskickat. På produktbeskrivningarna för våra möbler kan du dessutom läsa dig till några råd när det kommer till underhåll och skötsel.