• Tel: 010-150 20 99

Vitrinskåp

Vitrinskåp – ett smakfullt sätt att förvara

Vitrinskåp finns i många olika former och modeller. Dessa kan användas till att förvara allt möjligt men används ofta för finporslinet och vinglas. Hos oss hittar du både stora vitrinskåp med plats för mängder av saker och mindre vitrinskåp som du kan använda när du har ett begränsat utrymme i rummet. Dessutom kan du hitta vitrinskåp som matchar dina andra möbler i vårt stora sortiment. För att hitta ett vitrinskåp som passar just ditt hem bäst så gäller det att först tänka på hur du ska använda skåpet och vart det ska få plats. Därefter kan du sortera dina val baserat på det utseendet du gillar mest eller kanske utefter funktion eller prisklass. Du kan även få inspirationsbilder när du klickar på produkterna för att se hur vitrinskåpen ser ut i ett möblerat rum. Eftersom vi på Trendiga Möbler har ett stort och framförallt varierat sortiment kan du alltid räkna med att hitta något som passar in i din inredningsstil hemma.

Vitrinskåp ABBEY Wood Smoke Ek Vitrinskåp ABBEY Wood Smoke Ek

En funktionell och vacker möbel

Ett vitrinskåp är ett av de bästa sätten att förvara sina saker på, speciellt om du vill kunna visa upp det som du förvarar. Många av våra vitrinskåp har glasfönster som gör att det du förvarar är tryggt samtidigt som du kan se in i skåpet. Om du dessutom väljer ett vitrinskåp med små lampor så skänker möbeln dessutom en mysig och stämningsfull belysning i rummet. Du kommer snart märka att vi har flera olika modeller och utseenden på våra vitrinskåp. Det finns exempelvis klassiska och robusta skåp som är tillverkade av slitstarka naturmaterial som lärkträd och som även har fina detaljer i mässing. Små detaljer som dessa ger rummet en elegant känsla och kan med fördel kombineras med andra liknande möbler som du kan hitta i vårt sortiment. Många förvarar sitt finaste porslin eller sina kristallglas i vitrinskåp eftersom de sällan används men ändå är fina nog att man vill visa upp dem.

Bra priser, stort utbud och hög kvalitet

När du handlar vitrinskåp eller andra typer av möbler från oss på Trendiga Möbler, kan du alltid räkna med att du får bra kvalitet på det du köper. Det är inte bara bra för oss och våra kunder om möblerna håller i många år, det är även bra för miljön. Dessutom är det alltid bra att komma ihåg att du får fri frakt när du handlar från Sverige. Vi levererar även möbler till Danmark och Finland, dock mot en fraktkostnad.

Det är alltid bra att läsa igenom våra villkor och regler så att du är fullt informerad när du gör ett köp hos oss. Kolla även igenom våra erbjudanden, vi har ofta bra kampanjer för möbler som kan passa in i ditt hem. Se även till att du kikar på våra nyheter eftersom vi hela tiden fyller på det stora sortimentet med nya möbler. 

Köp hem ett nytt vitrinskåp och förvara dina saker med stil redan idag. Använd filtreringsfunktionerna för att hitta det du söker på det smidigaste sättet. Har du några frågor får du mer än gärna ta kontakt med vår kundsupport!