• Tel: 010-150 20 99

Sängbord

En bekväm och praktisk möbel

Att ha varsitt sängbord är guld värt. När man ska avsluta kapitlet i boken för dagen och inte vill röra sig från sängen, då väntar sängbordet precis bredvid för avlastning. Genom att ha ett sängbord bredvid sin säng slipper man lämna sängen så fort man vill hämta eller lämna något, eller slipper att lägga det som en hastig lösning på golvet. Möbler som är gjorda för avlastning hjälper dig att hålla mer ordning och reda i rummen, vilket gör att det inte ser så stökigt ut.

Sängbord CAMDEN HERRINGBONE PRINT Sängbord CAMDEN HERRINGBONE PRINT
Sängbord CUBE Black Sängbord CUBE Black
Sängbord med 2 lådor Svart MADRID - Tvilum Sängbord med 2 lådor Svart MADRID - Tvilum

Sängbord med många funktioner

Men det är inte bara för att lägga av sig boken som ett sängbord blir en räddare i nöden. För dig som gillar att läsa eller arbeta sent in på kvällen kan en lampa enkelt placeras här. Eftersom den dessutom blir inom räckhåll är det enkelt att släcka den för att slippa resa sig ur sängen. Beroende lite på vad du har för behov så kommer våra sängbord i olika utformningar. Vill du enbart ha en liten avlastningsyta och plats för en lampa så hittar du det hos oss. Men är du ute efter en mer komplicerad möbel med mycket lådor finesser så hittar du även det.

Hitta den som passar din säng och din smak

Vi arbetar alltid på att erbjuda ett så stort och varierar utbud som möjligt. Detta då alla våra kunder har olika tycke och smak när det kommer till design och färger, men också när det gäller mått och behov. Har du en hög säng så kanske du vill ha ett högt sängbord som matchar i höjd, och tvärtom om du har en lägre säng. Våra sängbord kommer i olika storlekar, både vad som gäller höjd, bredd och djup, så att du ska kunna hitta det som passar bäst för din säng och det utrymme du har att använda dig av i sovrummet.