• Tel: 010-150 20 99

Förvaring

Olika typer av förvaring

Förvaring är A och O för att skapa en trivsam och organiserad hemmiljö utan att det känns stökigt. Kommer du hem till ett stökigt hem kan det lätt påverka stressnivån och det bästa sättet att bota detta på är genom bra och välplanerade förvaringsmöjligheter. På grund av detta erbjuder vi mängder av förvaring i olika former och skepnader. Hos Trendiga Möbler hittar du allt från stora vitrinskåp, garderober, mediamöbler och skänkar till mindre sängbord och sidobord. Beroende på vad det är du vill förvara så hittar du den perfekta möbeln för det just här.  

Förvaring för alla rum

Alla rum i hemmet behöver någon typ av förvaring. I hallen kanske du vill ha en mindre skänk eller sidobord, i vardagsrummet kan det finnas behov till vitrinskåp, tv-bänkar och mediamöbler, i sovrummet passar sängbord och garderober av olika slag och på kontoret kan det vara lockande med hyllor. Oavsett vilket rum du behöver inreda eller vad för typ av förvaringsmöjligheter du behöver införskaffa så finns det många typer av förvaringar här som du kan välja mellan. Ge ditt hem en organiserad och ren känsla genom att ge gott om plats för dina saker i möbler med förvaringsmöjligheter.  

Sängbord CUBE Black Sängbord CUBE Black
Skoskåp djup 17 cm Vit - Tvilum Skoskåp djup 17 cm Vit - Tvilum
Sideboard Vit MADRID - Tvilum Sideboard Vit MADRID - Tvilum

Sideboard Vit MADRID - Tvilum

2 695 kr 2 495 kr
Byrå med 3 lådor Vit MAY - Tvilum Byrå med 3 lådor Vit MAY - Tvilum
Skoskåp djup 24cm Svart SHOES - Tvilum Skoskåp djup 24cm Svart SHOES - Tvilum
Byrå med 4 lådor Vit PEPE - Tvilum Byrå med 4 lådor Vit PEPE - Tvilum
Sidobord i glas och trä - SOHO 04 Sidobord i glas och trä - SOHO 04
Bokhylla i glas och trä - SOHO 05 Bokhylla i glas och trä - SOHO 05
Sängbord CUBE Ek Sängbord CUBE Ek
Sängbord CAMDEN DIAMOND Print Sängbord CAMDEN DIAMOND Print
Vitrinskåp ABBEY Wood Smoke Ek Vitrinskåp ABBEY Wood Smoke Ek
Byrå med 4 lådor DELTA V 75395 Byrå med 4 lådor DELTA V 75395
Byrå med 8 lådor DELTA S 75455 Byrå med 8 lådor DELTA S 75455

Enkelt att handla online

Att handla möbler online ska inte behöva vara svårt. Eftersom utbudet av förvaring är stort kan det underlätta med en bra överblick över allt som erbjuds. Här slipper du vandra runt i timmar för att kolla möbler som du sedan måste frakta hem på egen hand. Skrolla runt i vårt noga utvalda sortiment av blandade möbler, designer, storlekar, material och färger för att hitta det du söker och få det smidigt hemlevererat – utan extra kostnad. Du spar både tid, energi och pengar. Kontakta gärna oss om du behöver hjälp att navigera genom vårt stora utbud, om du vill ha stiltips eller frågor om material och mått. Vi finns alltid här för att hjälpa dig lösa dina förvaringsproblem.