• Tel: 010-150 20 99

Bokhylla

Smarta och snygga bokhyllor

En bokhylla är en möbel som de allra flesta har eller är i behov av. De fungerar perfekt som stora förvaringsmöjligheter och hjälper dig att organisera dina saker och böcker. Och med sina trevliga designer så kan de även bli snygga inslag i din heminredning. I vårt sortiment hittar du allt från stora bokhyllor med många hyllplan till mindre hyllinsatser så att du ska kunna hitta en som passar det lediga utrymmet du har och få plats med det som du behöver förvara.

Bokhylla - JUGEND svart/ekfanér Bokhylla - JUGEND svart/ekfanér
Bokhylla med dörrar AVON Olive Bokhylla med dörrar AVON Olive
Bokhylla ABBEY WOOD - Woodman Bokhylla ABBEY WOOD - Woodman
Bokhylla i glas och trä - SOHO 05 Bokhylla i glas och trä - SOHO 05

Mängder av olika variationer

Vi har alla olika behov och olika smak när det kommer till hyllor och möbler rent generellt. Bor du trångt kan en mindre eller en smalare hylla göra susen, men vill du exempelvis istället fylla ut ditt bibliotek så kan flera stora passa perfekt. För att kunna tillfredsställa dina behov har vi plockat ut ett sortiment som erbjuder dig en stor variation på bokhyllor både när det kommer till storlek, kapacitet, design, material och färg. Genom att leta efter din bokhylla online hos oss får du en snabb och bra överblick på vad som erbjuds och kan lättare och snabbare komma till ett beslut som du är nöjd med. Klicka in på varje hylla för att få mer specifika detaljer och mät gärna hemma innan du köper.

Smidigt att handla online

Istället för att springa runt i stora varuhus och leta bokhyllor och sedan hyra en bil för att frakta hem dem så kan du med fördel istället göra din shopping online. Förutom en smidig överblick så slipper du fraktkostnad och får möbeln hemlevererad till dig utan extra kostnad. Detta gör att du spar både tid, energi och pengar, något som gör att du istället kan lägga detta på annat. Vill du ha lite stiltips eller bara har några funderingar över våra bokhyllor och service så finns vår kundtjänst här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågetecken.