• Tel: 010-150 20 99

Sideboard / Skänk

Praktiskt och snyggt

Sideboards kommer i mängder av olika utseenden och modeller. Något som alla de olika borden har gemensamt är att de är snygga och passar in i många olika rum. Ett sideboard kan du använda i bland annat sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Borden är perfekta för att förvara både mindre och större saker på och de påverkar rummets utseende och känsla väldigt mycket. Det är just dessa egenskaper som gör sideboards till en väldigt attraktiv möbel att ha i sitt hem. 

När du väljer ut ett sideboard från oss får du inom kort hem en vacker möbel som ger dig möjligheten att kombinera funktion och design. Du kan på ett enkelt sätt se detaljer på en viss modell genom att klicka på möbeln du tycker om. I vårt sortiment hittar du många olika modeller och utseenden på sideboard som dessutom kommer i olika prisklasser. Hitta den perfekta möbeln för ditt hem här hos oss på Trendiga Möbler.

Sidobord i glas och trä - SOHO 04 Sidobord i glas och trä - SOHO 04
Sideboard Vit MADRID - Tvilum Sideboard Vit MADRID - Tvilum

Sideboard Vit MADRID - Tvilum

2 695 kr 2 495 kr

En möbel du enkelt kan flytta på

Det finns flera fördelar med att ha ett vackert sideboard i sitt hem. Först och främst så kan du enkelt placera bordet på ett ställe där det inte tar alltför stor plats men som ändå är funktionellt och användbart för dig. Många väljer att inreda med sideboard i vardagsrummet då de lämpar sig väl med dekorationer som blommor och liknande. Borden är också trevliga att använda i andra rum som exempelvis hallen eller köket. Du kan kombinera våra sideboards med andra matchande möbler eller med en spegel eller lampa som finns i vårt sortiment. Du kan säkert själv komma på flera bra ställen att använda ett sideboard på, och det är just detta som är den stora fördelen med dessa möbler. 

Kolla igenom vårt sortiment av sideboard och välj en möbel som är både funktionell och snygg i ditt hem. Du kan välja mellan sideboard med stilrena utseenden samt mer moderna eller traditionella modeller för att nämna några. Kom även ihåg att du alltid har fri frakt på dina köp när du handlar från Sverige. Vi på Trendiga Möbler vill göra det enkelt för dig när du handlar. Därför har vi inte bara stora sortiment med mängder av snygga möbler, vi har även bra villkor och många olika prisklasser.

Hitta det du söker i vårt stora sortiment

Det är inte bara trevliga sideboard du kan hitta hos oss, vi har även många andra möbler och inredningsdetaljer som du kan ha i ditt hem. Du hittar vackra vitrinskåp, små sidobord samt hela möbelgrupper för exempelvis köket eller vardagsrummet. Allt du behöver för att ha ett vackert möblerat hem hittar du här hos oss. Vi har inte bara ett stort sortiment av kvalitetsmöbler, vi ser även till att följa EU:s alla miljödirektiv. På så sätt påverkar vi miljön så lite som möjligt. Har du några frågor eller funderingar kring våra möbler och produkter, den fria frakten inom Sverige eller kanske något helt annat, är du varmt välkommen att ta kontakt med vår support. Hos oss på Trendiga Möbler kan du alltid hitta något som passar in i ditt hem. Förnya dina rum redan idag du också.