• Tel: 010-150 20 99

Hylla

Hyllor – för mer ordning och reda

En hylla är en bra möbel för att kunna organisera dina saker och för att fungera som ett extra förvaringsutrymme. En hylla kan passa i nästan varje rum i hemmet, lite beroende på hur den ser ut. Du kan exempelvis använda dig av en tunn vägghylla i hallen för att placera tavlor eller bilder på den, en hylla i arbetsrummet för att ställa dina pärmar på, en stående hylla i vardagsrummet för alla filmer och böcker eller en vägghylla i sovrummet för att ge ett utrymme för lösa objekt, prydnader och så vidare. En hylla kan se olika ut och har oändliga förvaringsmöjligheter.

Hitta en hylla som passar rummet

Vi bor alla olika stort och har olika mycket saker som behöver en plats att förvaras på. Detta kräver ett större utbud av hyllor i olika storlekar, konstruktioner och designer. Har du ont om plats kan du alltid köpa en vägghylla då den kan sättas på väggen över dina andra möbler. Detta ger dig en smart och kompakt lösning på ett litet utrymme när du vill få lite mer ordning och reda. Men har du utrymmet och behöver med förvaringsmöjligheter kan en stående och större hylla passa bättre. Mät din möjliga plats innan du väljer ut den hylla som du vill köpa. 

Olika designer för olika inredningar

Sedan vill du nog självklart ha en hylla som smälter in fint i resten av inredningen eller som skapar en cool kontrast i jämfört med dina andra möbler. Här hittar du vägghyllor och stående hyllor i olika färger och former så att du lätt ska kunna välja ut din absoluta favorit. När du köper din hylla eller dina hyllor hos oss ger vi dig alltid gratis leverans, något som hindrar att kostnaden springer iväg och du betalar enbart för de möbler du vill ha. Vi levererar sedan hem din möbel till dig, något som är både bekvämt och smidigt för dig.