• Tel: 010-150 20 99

Tv-bänk

Tv-bänk

 - En smart och snygg möbel för vardagsrummet

Elektroniken blir både snyggare, större och bättre, något som är positivt i de flesta avseenden. Men när det kommer till kablar och sladdar som ligger över högt och lågt kan det bli lite tröttsamt. Hos oss kan du hitta många bra alternativ på en tv-bänk där du kan förvara din tv eller stereo och samtidigt gömma fula sladdar. Eftersom alla hem ser olika ut och har olika egenskaper erbjuder vi på Trendiga Möbler ett stort och varierat sortiment av tv-bänkar. Med en tv-bänk dras inget fokus från själva skärmen. Dessutom är möbeln samtidigt snygg och kan passa in bra i inredningen. Välj en tv-bänk baserat på hur din befintliga inredning ser ut. Hos oss kan du välja bland tv-bänkar i färger som vitt, svart, grått och brunt för att skapa ett vackert och trendigt utseende i vardagsrummet.

Olika storlekar

I vårt sortiment kan du hitta en tv-bänk som passar perfekt i just ditt hem. Kanske har du mycket elektronisk utrustning. I så fall är en större tv-bänk med många lådor ett bra val. Vi har även större alternativ som exempelvis en tv-bänk som tar upp en hel vägg. Dessa alternativ är perfekta för dig som vill ha teven och musiken i fokus på ett snyggt och praktiskt sätt. Med våra tv-bänkar får du även möjlighet att förvara och sätta upp saker på display, som exempelvis tavlor och prydnader. Att handla möbler online är väldigt smidigt eftersom du slipper stressen med att gå till ett stort varuhus. Dessutom är det lättare att föreställa sig möbler när man befinner sig i hemmet. 

För dig som bor litet kan en liten och praktisk tv-bänk vara smart. Även om du väljer en liten tv-bänk hos oss får du ändå bra förvaringsmöjligheter. Vi har mindre tv-bänkar med både skåp och lådor så att du får plats med allt du vill kunna städa undan.

Bästa pris och kvalitet

Vi på Trendiga Möbler har fokuserat på tre saker: kvalitet, pris och stil. Detta innebär att möblerna du ser i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet och dessutom får du köpa dem till konkurrenskraftiga priser. I sortimentet av tv-bänkar hittar du möbler i många olika stilar. Detta är ett medvetet val från vår sida eftersom vi vet att ingen har exakt samma smak. Med ett brett och varierat utbud av tv-bänkar kan du enklare hitta en möbel som faller just dig i smaken.

När du handlar möbler online hos oss får du alltid fri frakt inom Sverige. Detta är skönt eftersom du slipper dessa extra kostnader som snabbt kan rusa iväg. Om du behöver hjälp med något, vare sig det är stiltips, rådgivning eller svar på funderingar du har, kan du höra av dig till vår kundtjänst.

Olika utseende

När du letar efter en ny tv-bänk hos oss så kommer du snabbt att märka att det finns många olika modeller och utseenden att välja på. En del av våra tv-möbler är högblanka och andra har en matt yta. Båda dessa olika ytor har olika egenskaper. Beroende på vilken inredning du har finns det alltså en del att välja på. 

En tv-bänk är användbar till flera saker, inte bara till själva tv-n. Kanske har du ett x-box eller mängder av cd-skivor som ligger och stökar. Med en tv-möbel får du enkelt ordning på prylarna samtidigt som du får en snygg möbel till din inredning.