• Tel: 010-150 20 99

Byrå

Förvaringsmöbel som passar alla hem

Har du tröttnat på att rota omkring efter den andra strumpan? Eller är dina kläder skrynkliga på grund av att du alltid knölar in dem i trånga utrymmen? Med en rymlig byrå blir du kvitt alla dessa problem. I vårt sortiment kan du hitta många fina byråer som passar till både sovrummet, hallen och i vardagsrummet. Beroende på vad du ska använda din byrå till kan du köpa både mindre och större storlekar. Om du letar efter en bra förvaringsplats åt dina kläder finns många prisvärda alternativ i vårt stora sortiment. Kanske behöver du förvaringsplats bredvid sängen? I sortimentet kan du köpa praktiska och vackra byråer i en mindre storlek som passar utmärkt som sängbord.

I hallen är det väldigt smart med förvaringsutrymmen till diverse mössor, handskar och nycklar. Med en byrå i ett mindre format kan du och familjen enkelt organisera hallen och ge eventuella gäster ett mer städat intryck. Bli inspirerad av vårt breda sortiment av byråer och hitta en möbel som faller just dig i smaken.

Byrå med 4 lådor Vit PEPE - Tvilum Byrå med 4 lådor Vit PEPE - Tvilum
Byrå med 3 lådor Vit MAY - Tvilum Byrå med 3 lådor Vit MAY - Tvilum

En snygg och praktisk möbel

När det kommer till inredning finns det egentligen inga rätt eller fel, eftersom det är personen som bor i hemmet som bestämmer. Det kan med andra ord bli lika snyggt att färgmatcha sin inredning som det kan bli när du bryter färgmatchningen helt och hållet med en byrå i en glad och annorlunda färg. Hos oss kan du hitta byråer i diskreta färger som vitt, svart, träfärgat, grått och beige. Du kan även köpa färgglada möbler i rött, blått och rosa. Du kan även välja en annorlunda och flerfärgad möbel. Bli inspirerad av det stora utbudet.

Byråer, garderober och andra förvaringsmöbler ger dig rätt förutsättningar för att kunna ha ett städat och vackert hem. I en byrå får du plats med underkläder, slipsar, byxor och mycket annat. Dessutom är en byrå en fin inredningsdetalj. Eftersom inget hem är det andra likt är det viktigt att du kan välja bland många olika stilar för att hitta en byrå som passar in i ditt hem. Vi på Trendiga Möbler har samlat ett stort utbud av byråer i olika material, storlekar och färger. Förutom olika stilar kan du dessutom handla i olika prisklasser.

Handla möbler online

Att handla möbler online har aldrig varit smidigare än vad det är idag. Istället för att trängas med andra människor i affärer kan du numera sitta hemma och kolla runt på möbler på nätet. När du handlar möbler online från oss på Trendiga Möbler får du dessutom fri frakt. Vi kör alltså hem dina nya möbler helt kostnadsfritt. Om du har frågor om exempelvis mått, reklamation eller hur du ska sätta ihop dina möbler får du gärna höra av dig till oss. Vår kundtjänst svarar på alla frågor du har och hjälper gärna till med stiltips.

Byråer med snygga detaljer

I vårt sortiment av byråer hittar du både klassiska modeller såväl som mer moderna sorter. Många av möblerna har fräcka detaljer som en accentfärg eller unika ben. Detaljerna må vara små, men ofta är det just de små sakerna som sätter pricken över i:et. En stilren och enkel byrå kan exempelvis bli riktigt snygg med en häftig lådknopp eller ett par fräcka bordsben.