Visar alla 2 resultat

Belysning

Lys upp ditt hem

Vi ställer olika krav på vår belysning i olika rum och för olika aktiviteter. Samtidigt som man vill ha tillgång till en bra ljusnivå så finns det också många stunder då dämpat ljus passar bäst för att skapa en mysig stämning. Även beroende av årstiderna så kan lampor komma olika mycket till nytta. Ett ljust och öppet rum känns hemtrevligt och lampor i sig kan även bli snygga detaljer i själva inredningen. 

Lampor för olika ändamål

En lampa har olika betydelser för olika situationer och rum. I badrummet vill man gärna ha ett vitt och ljust ljus som gör det enkelt att lägga på en sminkning eller göra sig i ordning. Det ska gärna likna dagsljus så mycket som möjligt. På skrivbordet kan en skrivbordslampa göra stor nytta. Det kan vara skönt med lite mjukare belysning i taket i många rum och då kan en skrivbordslampa komplettera när du behöver arbeta eller studera. Rätt ljus spelar större roll än vad man tänker, och det är viktigt att du har en upplyst arbetsmiljö för att inte anstränga ögonen och få ont i huvudet. I vårt sortiment hittar du även snygga golvlampor som kan komplettera takljuset eller användas vid läsfåtöljen, samt sänglampor som du kan placera på sängbordet och använda när du läser. 

Hitta din belysning här

Hos oss kan du handla både belysning och möbler till ditt hem. Att handla online har sina många fördelar och förenklar processen för dig. Du spar både tid, pengar och energi på att slippa stå i köer och hyra transport för att få med dig allting hem. Hos oss kan du inte bara hitta mängder av olika belysningar i olika färger, former, designer och storlekar, du får även dem hemlevererade utan extra kostnad. Njut av den extra hjälpen och fokusera istället på att tänka på hur du vill inreda ditt egna hem. Har du frågor angående vår belysning eller något annat så kontakta gärna vår kundtjänst!

3,700.00kr