Nyhet

1,950.00kr
960.00kr
1,300.00kr
Unika och funktionella

Skrivbord

Se alla

Skrivbord är en möbel med många funktioner. Vid skrivbordet kan man plugga, skriva, jobba, använda datorn eller läsa.

Hos Trendiga Möbler Sweden AB hittar du en hel del praktiska skrivbord utan några problem, och garanterat ett särskilt som tilltalar dig.

Vi erbjuder även hörnskrivbord, vägghängd skrivbord, skrivbord med justerbart stativ eller utdragbart skrivbord.

När man väljer skrivbord ska man tänka praktiskt. Skrivbordet ska vara rätt valt ur ett ergonomiskt perspektiv, i rätt mått. Ibland är det bättre att tänka på bekvämligheten i första hand än att ha ett litet modernt skrivbord där man inte ens får plats med en dator. Många spenderar flera timmar dagligen vid skrivbordet, därför bör man se närmare på de erbjudanden som finns och inte ha för snabbt med att köpa. Ett bekvämt skrivbord ger högre komfort vid jobb och pluggandet. Vi kan även tänka att skrivbordet kan vara en sorts förvaringsplats, skrivbordet kan ha lådor där vi kan förvara viktiga dokument och andra redskap som behövs men vi inte vill ska ligga framme. Det finns många olika stilar och modeller, kanske blir vi suktade att inreda vårt kontor med ett skrivbords sekretär?

Förvaring med stil

Sideboards

Se alla

Sideboard eller skänk är en möbel till förvaring av exempelvis tallrikar, glas och det som behövs till bordsdukningen. Sideboard eller skänk består av skåp och lådor.

Skänken kan kallas salongens drottning. Första exemplaren kan hittas redan under 1700 talet i dem franska herrgårdar. Sideboard är en väldigt universell möbel som lätt kan anpassas till inredningen, men är även väldigt funktionell. Därför är den väldigt populär i varje epok och varje stil som funnits genom alla åren. En rätt anpassad skänk ger ett unikt klimat och gör rummet mer attraktivt, men är även väldigt praktiskt.

Hemmets viktigaste möbel

Sängar

Se alla

Din komfort under sömnen är viktigast, därför bör du först bestämma dig om sängens bredd som passar dig. Den optimala bredden för en enkelsäng är 90 cm, och dubbelsäng brukar vara 160 cm. Vid mindre utrymmer finns det även säng med bredd på 140 cm så den får plats även i de mindre sovrummen.

En väldigt bekväm säng ärr en kontinentalsäng. Vad skiljer en kontinentalsäng med vanlig säng med ram? Vid en sängram är madrassen placerad i mitten av ramen men i en kontinental säng är madrassen placerad på en sängbox och då är madrassen inte lika dold. Ofta brukar brist på utrymme i sovrummet göra att vi har svårt med förvar, därför kan en bra lösning vara en säng med förvaring, en sänglåda under sängen. Det är bra om sänglådan har en mekanism som låter det gå snabbt och smidigt att ta fram och sedan dra tillbaka lådan.

Garderob

Se alla

Skåp är en nödvändig möbel i alla hem. Det är en möbel som ska kunna förvara hela våran garderob och samtidigt designa vår inredning. Garderoben bör passa in i resten av vår inredning och även ha tillräckligt med plats till förvaring.

Ett stort skåp kan vara en bättre lösning än många mindre skåp i olika rum, för då kan vi spara mer plats. I små utrymmen kan en garderob med spegeldörrar ge intryck av ett större rum. Utan tvivel är en fördel med ett stort skåp att man kan förvara alla sina kläder på ett ställe och då slipper vi springa mellan alla skåp för att hitta kläder. Ett stort val av skåp hos Trendiga Möbler Sweden AB låter dig komponera den ideala garderoben, som uppfyller dina behov och är praktiskt vid förvaringen. Är utrymmet väldigt begränsat kan man välja en garderob med skjutdörrar så att man kan spara utrymmet när garderoben öppnas. Men man kan även hitta traditionell garderob med 2 dörrar.

Skoskåp

Se alla

Skoskåp bör väljas väldigt noggrant. Hos Trendiga Möbler Sweden AB kan du köpa skoskåp både till de större hallar men även till de små. Kom ihåg att spara en bit plats framför skåpet så man kan bekvämt öppna luckan och komma åt vad som finns i skåpet, men kan även välja ett smalare skoskåp. Ett smalt skoskåp ger mer fri yta att röra sig på.

Att hålla ordning i hallen är inte alls så lätt som man kan tro. Vanligtvis brukar dem flesta ta av sig skorna när dem kommer hem. Skorna borde inte stå framme vid dörren eller hallen. Även om dem står i rad brukar det upplevas som stökigt då det är så många par. Ett lågt skoskåp kan öven fungera som ett ställe att sitta på. Man kan lägga på kuddar som ger en fin känsla och ser attraktivt ut. Skoskåp med fack gör att man inte ser alla skorna vilket i sin tur kan ge känsla av ordning och reda i hallen.

Tv bänk

Se alla

En tv-bänk kan vara väldigt svårt att anpassa till resten av inredningen. Vid val av en tv-bänk är det viktigt att tänka på hur stor tv:n är och andra elektroniska prylar är som vi använder. I en tv-bänk ska man kunna hitta plats till att förvara alla kablar, konsoller eller skivor på ett prydligt sätt. Det kan vara praktiskt att välja en tv bänk med lådor, dörrar eller luckor. Tv bänk med lådor ger oss möjlighet att förvara mindre saker som skivor och i luckorna kan vi förvara konsoller eller sladdar som inte alltid behöver vara framme men tar mycket plats.

Nästa sak är att vi anpassar möbeln till resten av rummet. Den bör flyta ihop med resten av inredningen på ett estetiskt sätt. Hos Trendiga Möbler Sweden AB finns det tv-bänkar i olika storlekar, traditionella eller med höga ben, moderna hängande på väggen. Möbelset brukar kunna vara stora och ta upp mycket plats i vårt vardagsrum därför bör vi tänka till lite extra vid inredningen av vardagsrummet.

Möbler online för alla typer av hem.

Hos Trendiga Möbler finns allt du kan tänkas behöva i möbelväg. Vi satsar på att kunna erbjuda bästa kvalitet till de bästa priserna. Eftersom alla har olika smak och olika önskemål har vi på Trendiga Möbler bestämt oss för att erbjuda ett stort och varierat utbud – både när det gäller sortiment och prisklass. Möbler är något som präglar hemmets personlighet och ofta något som man vill ha under många år. Just därför hittar du endast möbler av högsta kvalitet när du handlar hos oss. Att handla möbler online är bekvämt eftersom du kan bli inspirerad och handla utan någon stress. Koppla av i ditt eget hem medan du kollar igenom våra tv-bänkar, stolar, bord och fåtöljer, för att nämna några kategorier.

En stor fördel med att handla möbler online är att du snabbt får en idé om hur möblerna kan se ut i just ditt hem. Kanske letar du efter en särskild färg, eller så är själva storleken på möbeln det viktiga. Om du inte är helt säker på vad du är ute efter får du gärna fråga oss i personalen. Genom vår kundtjänst får du både hjälp och rådgivning när du behöver det.

Bra priser och schyssta villkor

När du handlar möbler online hos oss kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser, trendiga möbler och bra kvalitet. Vi har inga dolda avgifter som exempelvis frakt, det pris du ser i butiken är vad du betalar. Trendiga möbler har alltså fri frakt inom hela landet, dock inte utanför Sverige.

Oavsett vad du är ute efter i möbelväg kan du hitta något som faller dig i smaken i vårt stora sortiment när du handlar möbler online. Vi har samlat trendiga möbler till exempelvis kontoret, vardagsrummet och sovrummet. Kategorierna du hittar är allt från stolar, bord och hyllor till hurtsar, fåtöljer och mycket mer. Förutom enstaka möbler säljer vi även kollektioner. I kollektionerna kan du enkelt hitta möbler som går i en enhetlig stil, exempelvis möbler i vitt lärkträ. Dessa möbelkollektioner passar utmärkt i vardagsrummet. Du kan då sätta kombinera en tv-möbel, ett vitrinskåp och en hylla för att skapa en ordningsam, enhetlig och stilig look.

Bland kollektionerna kan du hitta många olika varianter av möbler. Vi har dessutom samlat olika färger och material så du enklare ska hitta något som passar i ditt hem. Vissa av våra möbelkollektioner passar bättre i vardagsrummet och andra är utformade för sovrummet.

Miss-matcha inredningen precis som du vill

Hemmet är personligt och det är kul att få sätta sin egen prägel på möblerna. Detta kan du bland annat göra genom att antingen kombinera efter färg och material eller bryta av helt och hållet med olika färger. Genom att miss-matcha kan du skapa en helt unik inredning. Om du behöver råd eller inredningstips kan du höra av dig till vår kundtjänst.

Dina möbler ska hålla många år framöver och dessutom vara bekväma. När du handlar möbler online hos oss handlar du med vetskapen om att du får det bästa priset och att dina möbler dessutom är tillverkade med miljön i åtanke. Vi på Trendiga Möbler följer alla europeiska regler som gäller för miljön. Möblerna tillverkas med andra ord på ett sätt som bevarar ett hållbart skogsbruk och är skonsamt mot naturen.