Visar 1–24 av 130 resultat

3,800.00kr3,950.00kr
3,950.00kr4,200.00kr
4,450.00kr
4,450.00kr
3,600.00kr6,590.00kr
3,922.50kr4,750.00kr

Sovrum

Något för allas sovrum

Ett sovrum är ett av de viktigaste rummen i hemmet, speciellt för barnen. Det är nämligen deras egna rum där de får lov att spegla det efter deras personlighet. För alla så är sovrummet vår fristad där vi ska känna oss lugna, bekväma och kunna ladda våra batterier. I vårt sortiment hittar du möblerna för sovrum, oavsett vems sovrum det gäller denna gång. Vi har spjälsängar för bebisens rum, våningssängar för barnen som delar rum, vanliga sängar för barnrummet och större sängar för tonåringar, ungdomar och vuxna. Du kan även hitta sängramar och madrasser för sig och sängbord att ha bredvid sängen. 


Mycket att välja mellan

För att kunna tillfredsställa hela familjens behov så erbjuder vi ett stort och varierat utbud av diverse möbler för sovrum. Sängarna för barnen kommer ofta i roliga och spännande färger för att ge deras inredning lite mer färg och personlighet. Har ni inte så gott om plats hemma? Då kan en loftsäng till barnrummet passa perfekt. Det är både roligt att få en liten frizon så högt uppe och dessutom får ni kanske plats med en myshörna eller ett skrivbord under. Vuxensängar kommer i flera olika storlekar så att du kan välja den som passar in i ditt eller ert rum, samt hur mycket plats som behövs. Är ni två som delar på sängen kan en större version kännas angeläget. 


Lämna leveransen åt oss

En säng är inte det roligaste att försöka få hem, speciellt inte om det handlar om en stor och otymplig säng tillsammans med ett matchande sängbord. Eller om alla barnen behöver en ny säng för de har vuxit ifrån sina mindre. Sängar får oftast inte plats i den egna bilen och därför behövs det hyras ett släp. När du handlar hos oss behöver du dock inte tänka på tunga transporter, vi levererar nämligen sina sovrumsmöbler hem till dig, och gör det helt gratis. Kontakta oss gärna om du har några funderingar, så ska vi hjälpa dig att kunna skapa det sovrum som du vill ha.