Visar alla 17 resultat

 


Skrivbordsstol

Sitt rätt när du arbetar

Spenderar du mycket tid vid skrivbordet? Du kanske arbetar hemifrån, tar med dig arbetet hem eller studerar och behöver ett bra ställe att plugga på. Då är en arbetshörna oerhört viktigt. Mycket stillasittande arbete är påfrestande för kroppen, speciellt ryggen, och det är därför viktigt att sitta rätt och ha en anpassad skrivbordsstol. Du ska helst sitta i en 90-gradig vinkel och i en höjd som är bekväm för dina axlar när du har dina armar uppe på skrivbordet. Eftersom vi alla inte är lika långa eller har lika höga skrivbord så är det därför bra med en stol som du kan justera. Du kan ändra höjden på alla våra skrivbordsstolar och på vissa kan du även justera ryggstödet så att du kan sitta i en position som känns bekvämast för dig.


En stol som är bekväm

Skrivbordsstolar skiljer sig en del från vanliga köksstolar. Förutom att de är justerbara så är de ofta också konstruerade för att vara bekvämare och mjukare. Eftersom du ofta sitter längre på en arbetsstol än en köksstol så är detta rätt skönt så att du inte får ont eller ”träsmak” i rumpan. Men det är såklart inte bara bekvämligheten och måtten som är det allra viktigaste när man väljer en skrivbordsstol, utan också hur de ser ut. Därför har vi plockat ihop flera stolar i olika design för att du ska kunna hitta den som passar din smak och din inredning alldeles perfekt


Köp din nya skrivbordsstol online

Genom att leta efter en möbel online får du en bättre överblick över allt som erbjuds och kan snabbt jämföra stolarna med varandra. Genom att klicka på varje möbel så får du upp den viktiga information du behöver för att kunna göra ett val och för att se om den passar just dig och dina behov. När du sedan köper din nya skrivbordsstol hos oss så bjuder vi på frakten så att inte kostnaderna ska skena iväg och för att du enbart ska behöva betala för din möbel. Känner du dig lite vilsen bland alla stilar och mått är du alltid välkommen att kontakta oss för lite hjälp och rådgivning.