Visar 1–24 av 34 resultat


Överdel till skrivbord

Skapa mer plats med en överdel till ditt skrivbord

Ett stökigt skrivbord kan öka stress, dra ner produktiviteten och gör att det tar längre tid att hitta det man söker. Det finns många sätt och medel för att få en mer organiserad arbetsplats, bland annat genom att skaffa en överdel till sitt skrivbord. Detta är som en hylla du placerar på själva skrivbordet där du får utrymme för dina viktiga saker och hjälper dig att hålla ordning. Har du ett mindre skrivbord och inte känner att du har plats med en överdel att ställa på bordet, så erbjuder vi även hyllor som du kan montera upp på väggen ovanför. Många av överdelarna kan dessutom bli ett snyggt komplement till ditt skrivbord och ge en snygg helhet.


Bra förvaringsmöjligheter

Hyllor av alla slag är utmärkta sätt för att skapa mer förvaring. På platser som hemmakontoret är detta något som kan betyda mycket för din arbetsro. I vårt sortiment hittar du flertalet överdelar till skrivbord som kan placeras direkt på bordet eller monteras upp på väggen ovanför. Men många av vägghyllorna kan med fördel också användas för andra syften. Du kan exempelvis använda dem i köket för att ge mer plats åt glas och porslin, eller i arbetsrummet för att förvara dina andra prylar på. 


En hylla efter ditt behov

Välj och vraka mellan olika former av överdelar till skrivbord, hyllor och vägghyllor för att tillfredsställa de förvaringsbehov du har i hemmet. I vårt sortiment hittar du hyllor med olika mått, designer och färg. Du kan även hitta hyllor med lådor eller med hyllplan beroende på vad som passar bäst för dig. Tack vare ett varierat utbud blir det lätt att hitta just den hylla som uppfyller dina behov. När du handlar hos oss så bjuder vi på leveransen och du får din nya möbel hemlevererad utan extra kostnad. Du betalar därför enbart för den möbel du köper och slipper anordna transport för att få hem otympliga möbler på egen hand.