Visar 1–24 av 446 resultat

950.00kr
1,450.00kr
790.00kr
850.00kr
1,100.00kr
495.00kr

Bokhylla

BENIN Bokhylla

3,750.00kr

Kontor

Allt för ditt kontor

Hur ditt hemmakontor ser ut kan påverka ditt arbete och din produktivitet. Kontorsmöbler kan lika väl användas i barnens rum för läxläsning som i det vuxna arbetsrummet för arbete. Möblerna för att skapa ett konto är viktiga att anpassa, då det ofta kan vara en plats man spenderar mycket tid på. Arbetar du exempelvis hemifrån mycket är det viktigt att denna plats ger dig det stöd och det utrymme du behöver. I vårt sortiment av möbler för ditt kontor hittar du allt från skrivbord och skrivbordsstolar till bokhyllor i olika storlekar, allt för att du ska kunna göra ditt kontor komplett.


Inred ditt kontor

Vad är du i behov av för att göra ditt arbete trivsamt? Du kan ju börja med ett skrivbord. Behöver du en stor yta för dator, papper och så vidare, eller vill du ha ett mindre bord som inte tar upp så mycket utrymme? Att välja en skrivbordsstol som går att justera och är bekväm är viktigt för din kropp och hållning, vi har flera olika att välja mellan i vårt system. För dig som föredrar ordning och reda har vi hurtsar, överdelar till skrivbord och hyllor som antingen står på marken eller kan monteras upp på väggen för platsbesparing. Alla våra möbler kommer i sin tur i olika storlekar, designer, material och färger så att du ska kunna inreda ditt konto precis som du själv vill.


Hitta ditt kontor online

Vi gör det lätt för dig att skapa det konto du vill ha. Vi erbjuder dig ett stort och varierat utbud med en god överblick. När du valt de möbler som du är intresserad av så levererar vi dem hela vägen hem till dig – utan extra kostnad. Dessutom finns vår kundtjänst nära till hands om du har några frågor och funderingar, eller om du skulle vara i behov av lite stil- och inredningstips.