Visar 1–24 av 242 resultat

2,300.00kr
2,100.00kr
3,800.00kr
3,800.00kr
2,990.00kr
2,990.00kr
2,390.00kr
2,390.00kr
3,100.00kr

Soffbord

STUBBE Soffbord

2,700.00kr
2,690.00kr

Skrivbord / Arbetsbord

ESCADO Skrivbord

2,290.00kr
3,490.00kr

Sminkbord / Toalettbord

IDEA Sminkbord med spegel och LED

1,550.00kr
1,350.00kr
2,990.00kr

Bord

att samlas runt


Köket brukar ofta tas upp som "hemmets hjärta". Det är här hela familjen kan samlas och prata om dagen, göra läxor eller umgås. Men är det egentligen köket som är grejen? Kanske är det faktiskt själva bordet man samlas runt för att umgås. Oavsett vilket rum du håller på att inreda har vi på Trendiga Möbler snygga och kvalitativa bord för hemmets alla rum. I sortimentet kan du exempelvis hitta både stora och robusta matbord som går att dra ut, men även mindre soffbord, flerdelade bord och snygga sidobord. Ett bord kan ha flera funktioner till exempel förvaring, dekoration eller middagsbord. Många av våra mindre bord är dock väldigt snygga som dekoration i inredningen. Genom att ställa en bukett på bordet eller några tavlor och ljus har du snabbt skapat ett blickfång i rummet. En del av våra bord fungerar dessutom både som en praktisk yta samtidigt som du har bra förvaringsalternativ i form av lådor och hyllplan.


Enkelt, praktiskt och bekvämt


Att handla möbler har aldrig förr varit så enkelt som det är idag. Utan att lämna hemmet kan du beställa hem prisvärda möbler till hemmets alla rum. Hos oss på Trendiga Möbler kan du dessutom alltid känna dig trygg med att våra möbler håller hög kvalitet. När du handlar hos oss betalar du aldrig överpriser. Vi säljer alla våra produkter till marknadens bästa priser och trots det får du ändå högsta kvalitet. Våra bord och andra möbler tillverkas av gedigna material av hög kvalitet, till exempel ek, kastanj och valnöt. Eftersom möbler används i många år är kvaliteten en viktig del. Våra produkter är både hållbara och åldras på ett snyggt sätt. Beroende på din smak kan du hitta bord och andra möbler med olika finish, till exempel högblankt eller matt.

I vårt sortiment kan du både hitta vackra möbler och dessutom också få inspiration till din inredning. Du kan klicka hem våra möbler direkt via din dator och slippa stressen med att handla på ett köpcentrum. För att du alltid ska känna dig trygg när du handlar hos oss får du alltid fri frakt på dina varor inom Sverige. Detta får du oavsett hur mycket eller hur lite du beställer. Med den fria frakten behöver du inte oroa dig över att priset ska bli högre.

Enkelt att inreda personligt


Att få sätta sin egen prägel på inredningen kan du göra på olika sätt. Ett sätt är genom möbler. Eftersom vi alla har olika smak när det kommer till inredning har vi samlat ett varierat utbud av möbler. Allt för att du ska kunna hitta något som passar i just ditt hem. När du väl möblerat med nya möbler kan du sätta en fin touch på slutet genom mindre dekorationer som prydnadskuddar, textiler och växter. Förutom större möbler som bord, stolar och skåp kan du även köpa trendiga inredningsdetaljer hos oss. Bli inspirerad av vårt stora sortiment och hitta nya möbelfavoriter redan idag.