TV-bänk - hur ska man välja rätt?

2016-09-03 0 Comment(s) Nyheter,

Du har en TV som passar alla dina behov… men nu behöver du en plats för den. 

 

Det finns olika TV-bänkar som passar nästan alla typer av design.Vi kan garantera att säkert finns en Tv-bänk som kommer att göra ditt Tv-tittande mer roligt och bekvämt. Innan du köper en tv-bänk, bör du ta hänsyn till de många olika alternativ så att du inte ångrar ditt beslut.

 

Här är några punkter som är värda att ta hänsyn till:

 

1. Mäta. Använd ett måttband för att mäta höjden, längden och bredden på din TV så att den passar den Tv-bänk du väljer. Mät också platsen där du vill placera bänken, mät noga så att du inte väljer en tv-bänk som är alltför stor eller för liten.

2. Hitta den optimala höjden. Sätt dig på soffan, i fåtöljen eller vad du än kommer att sitta i när du tittar på TV:n och hitta den mest optimala höjden där du vill att TV:n ska placeras. Vad är då den mest optimala höjden? Tänk på att tv-apparater är avsedda att ses på direkt rakt framifrån, med tittarens ögonhöjd i mitten av skärmen. Du bör alltså hitta en TV-bänk som matchar denna höjd, eller varför inte hänga tv:n på väggen? Det sparar mycket plats åt andra enheter.

3. Bestäm förvaringsbehov. Du kanske vill ha ett mediacentrum där du ska ha DVD, Blu-ray-spelare, konsolspelsystem eller ljudanläggningen. Då är det smart att välja en tv-bänk med hyllor och skåp. En rekommendation är att placera enheter som genererar mycket värme på hyllor i tv-bänken. Då får enheten bra ventilation.

4. Välj färg. Ta hänsyn till färgen på TV-bänken och jämföra den med färgen på TV:n och färgschemat i rummet.

            

Vilken tv-bänk du än letar efter så är vi övertygade att du kommer hitta den rätta!
Och vi kan hjälpa dig med detta. Välj en bland över 200 olika tv-bänkar  >> Se tv-bänkar <<

Leave a Comment